%
×
TECH DECK SC8ER PLAYSET
Tech deck

TECH DECK SC8ER PLAYSET

Šifra artikla: SN6071034
Fingerboard u stilu sa Tech Deck 2-u-1 Transforming Ultra Sk8 autobusom. Ukrcajte se sa pravim radnim gumama u skejt autobus. Ovaj skejtpark se sklapa sa 3 rampe da biste vežbali svoje veštine skejtborda. Koristite vrh skejt autobusa za brušenje i kreiranje novih kombinacija. Uhvatite vazduh sa dve četvrtine cevi i rampom na haubi autobusa. Stavite člana skejt posade na palubu za skejtbord i počnite da vežbate prave tehnike. Skenirajte KR kod za video tutorijale da biste proučavali svoje omiljene poteze. Čišc´enje je lako sa Sk8 autobusom. Presavijte rampe i stavite svoju Sk8 Crev figuru i prst u unutrašnjost za skladištenje i krenite u avanture u pokretu. Sakupite svih 15 figura Sk8 Crev da biste poboljšali svoju kolekciju (prodaju se zasebno). Vozite i brusite svoje nove skejtborde za prste na Ks-Connect seriji. Napravite setove rampi Kuarter Bovl Ruckus ili Piramid Shredder 2.0 (svaki se prodaje zasebno) da biste usitnjali svoje palube za skejtbord na omiljenim preprekama za prste kao što je Tech Deck Skatepark. Postoji tona špilova, figurica igračaka i setova za sakupljanje! Vozite se, okrec´ite i grindujte sa Tech Deck prstima i BMKS-om pravih skejt kompanija! Tech Deck mini skejtbordovi za prste i rampe su savršen poklon za igračke za devojčice od 6 do 8 godina koje vole male igračke, cool igračke, vruc´e igračke. Da li tražite igračke za dečake od 3 godine, razmotrite Tech Decks kao alternativu autic´ima kao igračke za dečake uzrasta 6-8 godina. Donesite Tech Deck Ultra Sk8 autobus kuc´i danas i naučite da rukujete prstima. Dimenzije: 30.48 x 13.34 x 22.86 cm Uzrast: 8+ godina

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

4.199,00 RSD
3.737,11 RSD
3.326,03 RSD
Ušteda: 872,97 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Fingerboard u stilu sa Tech Deck 2-u-1 Transforming Ultra Sk8 autobusom. Ukrcajte se sa pravim radnim gumama u skejt autobus. Ovaj skejtpark se sklapa sa 3 rampe da biste vežbali svoje veštine skejtborda. Koristite vrh skejt autobusa za brušenje i kreiranje novih kombinacija. Uhvatite vazduh sa dve četvrtine cevi i rampom na haubi autobusa. Stavite člana skejt posade na palubu za skejtbord i počnite da vežbate prave tehnike. Skenirajte KR kod za video tutorijale da biste proučavali svoje omiljene poteze. Čišc´enje je lako sa Sk8 autobusom. Presavijte rampe i stavite svoju Sk8 Crev figuru i prst u unutrašnjost za skladištenje i krenite u avanture u pokretu. Sakupite svih 15 figura Sk8 Crev da biste poboljšali svoju kolekciju (prodaju se zasebno). Vozite i brusite svoje nove skejtborde za prste na Ks-Connect seriji. Napravite setove rampi Kuarter Bovl Ruckus ili Piramid Shredder 2.0 (svaki se prodaje zasebno) da biste usitnjali svoje palube za skejtbord na omiljenim preprekama za prste kao što je Tech Deck Skatepark. Postoji tona špilova, figurica igračaka i setova za sakupljanje! Vozite se, okrec´ite i grindujte sa Tech Deck prstima i BMKS-om pravih skejt kompanija! Tech Deck mini skejtbordovi za prste i rampe su savršen poklon za igračke za devojčice od 6 do 8 godina koje vole male igračke, cool igračke, vruc´e igračke. Da li tražite igračke za dečake od 3 godine, razmotrite Tech Decks kao alternativu autic´ima kao igračke za dečake uzrasta 6-8 godina. Donesite Tech Deck Ultra Sk8 autobus kuc´i danas i naučite da rukujete prstima.

Dimenzije: 30.48 x 13.34 x 22.86 cm
Uzrast: 8+ godina
Karakteristika Vrednost
Kategorija Akcione figure i setovi
Težina specifikacija 0 kg
Brend Tech deck
Pol univerzalno
Uzrast 5+ godina
Kategorija AKCIONE FIGURE

Slični proizvodi

TECH DECK SC8ER PLAYSET
TECH DECK SC8ER PLAYSET
Akcione figure i setovi
3.326,03
Izaberi količinu
2
1