%
×
Svetleće patofnice
Top 10 proizvoda za bezbrižan polazak u vrtić
Top 10 proizvoda za bezbrižan polazak u vrtić
Blog
02.09.2024.

Top 10 proizvoda za bezbrižan polazak u vrtić

 

Kako je leto polako na izmaku i septembar donosi povratak školskih i vrtićkih obaveza na velika vrata, vreme je za opremanje za uzbudljiv period koji predstoji. Praktične stvari, omiljeni junaci na pidžamama i slične sitnice mogu imati veliki učinak u tome da se svaki mališan raduje novim avanturama koje ga čekaju sa vršnjacima.

Za sve mame, tate, bake, deke i ostale članove porodice koji žele da učestvuju u pripremama za veliki dan kakav je polazak u vrtić, pripremili smo spisak proizvoda koji će olakšati vrtićke dane, a ujedno i obradovati svakog mališana.


Zanimljiv ranac za sve što im je potrebno

Sve ono što mu je potrebno za dan u vrtiću, mališan može smestiti u svoj ranac. Zajedničko ili samostalno pakovanje, u skladu sa uzrastom i senzibilitetom vašeg deteta, može biti lep ritual koji će ojačati osećaj odgovornosti, ali i dati na važnosti adekvatnoj pripremi za svaki novi dan. Odaberite sjajan ranac za dečake ili za devojčice koji će mališani obožavati da nose i spremite se za svakodnevno pakovanje i šetnju ili vožnju do vrtića.

Patofne - zauvek omiljena vrtićka obuća

Kupovina prvih, ali i svakih sledećih patofni za vrtić, poseban je momenat u detinjstvu svakog mališana. Izbor je veliki, a ukoliko se odlučite za detetove omiljene boje ili crtane junake, svakodnevno nošenje će biti još zabavnije.  Dopustite detetu da učestvuje u izboru kako biste osligurali da su mu patofne dovoljno meke i udobne. Učestvovanje u pripremama i pravo izbora svakako će dodatno ojačati dečije samopouzdanje i učiniti da jedva čekaju svako novo jutro u vrtiću.

Praktična garderoba za svakodnevnu udobnost

Važno je da u detetu u vrtiću bude udobno, pa su praktični komadi od prirodnih materijala uvek preporuka kada je u pitanju odabir dečije garderobe.


Helanke za devojčice

Meke, udobne i praktične, helanke su odličan izbor za devojčice. Mogu se nositi i leti i zimi, zavisno od debljine materijala, mogu se nositi u kombinaciji sa majicama i bluzama ili kao deo odevne kombinacije kada su u pitanju suknje i haljineHelanke možete obući devojčicama ispod pantalona u zimskom periodu i učiniti presvlačenje u vrtiću bržim i praktičnijim.

Trenerka za opušteno igranje

Kada želite da dete bude bezbrižno u igri u vrtiću bez potrebe da provodi sate i sate u pantalonama, pored helanki ili kao sjajna alternativa za dečake, možete odabrati trenerke.  Donji deo trenerke ili praktični kompleti za čas će rešiti dilemu šta obući mališanu za vrtić, a obezbediće i praktično slojevito oblačenje ukoliko se opredelite za model na zakopčavanje. Dostupne u različitim bojama, od udobnih materijala, trenerke su uvek sjajan izbor vrtićke garderobe.

Pamučne bluzice koje se lako kombinuju

Kao gornji deo garderobe za vrtić, pamučne bluzice bez printa ili sa motivima omiljenih junaka, siguran su i praktičan izbor. Odaberite par komada u neutralnim bojama koje ćete lako kombinovati sa ostatkom garderobe i u kojima će dete moći opušteno da crta i boji jer će se flekice lako skinuti.

Pidžamica za bezbrižan san

Važan deo dana i rituala u vrtiću jeste odmor, odnosno spavanje za koje je poželjno da svako dete ima svoju omiljenu pidžamicu kako bi im vreme za odmor bilo zanimljivije. Odaberite pidžamu za dečake ili devojčice koju dete može lako samostalno svući i obući, bez suvišnih dugmića, karnerića ili drugih detalja za odlučan korak ka samostalnosti.

 

Oprema za kišne dane

Ko kaže da kišni dani moraju da budu tmurni? Uz odgovarajuću opremu i zabavne detalje, dete će se radovati odlasku u vrtić čak i u kišnim danima.

 

Kabanica ili kišobran za decu za potpunu zaštitu

Zaštitite mališana od padavina i odaberite kišobran za decu zanimljivog dezena koji će obožavati da nosi. Za one koji nisu ljubitelji kišobrana ili žele da se dodatno osiguraju, tu su dečije kabanice. Nepropusne kabanice sa zanimljivim detaljima, obojiće kišne dane u omiljene boje vašeg mališana. Pritom, biće zaštićeni od padavina, a jaknice i ostali delovi garderobe ostaće im suvi.

Gumene čizme za bezbrižno skakutanje po baricama

Za zaštitu stopala od kiše, nema bolje obuće od praktičnih gumenih čizama. One će svojim zanimljiim detaljima učiiti svaku modnu kombinaciju potpuno neodoljivom, bilo da se radi o dečaku ili devojčici. Naravno, suva stopala i bezbrižna šetnja do vrtića i pored zabavnog skakanja po baricama, glavni su argument zašto da odaberete baš ovu obuću.

 

Flašica za vodu za hidrataciju na svakom koraku

Praktične flašice za vodu obavezan su deo opreme u vrtićkom rancu. Zavisno od uzrasta deteta, možda ih neće koristiti tokom boravka u vrtiću, ali za put do vrtića ili do kuće važno je da ima spremnu flašicu sa vodom u slučaju da ožedni.  Pronađite motive koji će se dopasti vašem detetu, praktičan način zatvaranja koji onemogućava prosipanje i kvalitetnu plastiku u velikom izboru flašica za vodu u Dexy Co asortimanu.

 

Gumice i šnalice za kosu

Gumice, šnalice i ostali modni dodaci nisu samo omiljeni svakoj devojčici već su i praktičan način da sačuvate frizuricu i sprečite da im kosa smeta tokom svakodnevnih aktivnosti u vrtiću.  Veliki izbor boja i oblika šnala, kao i gumica za kosu i ostalog aksesoara učiniće svakodnevno spremanje za vrtić još zanimljivijim.

 

Uživanje u igri može da počne

Prihvatanje novih rutina je uvek lakše ukoliko imamo sve što nam je potrebno da uživamo u novim izazovima i delimo radosti sa drugarima. Zato opremite svog mališana za polazak u vrtić svim zanimljivim i praktičnim stvarima kojima će se radovati iz dana u dan.

Odaberite potrebne stvari u Deksiko asortimanu i neka svaka nova avantura u vrtiću bude još veće uživanje.

Slični članci

30.
Jul.
Blog
Bilo da vaše školarce pripremate za početak nove školske godine ili samo želite da ih opremite kvalitetnom i pouzdanom opremom za &scaro...
30.
Jul.
Blog
Kraj prethodne školske godine kao da je bio juče. Letnji raspust proleti i dok ste se okrenuli, dragi roditelji,  eto je - nova školska go...
30.
Jul.
Blog
Početak školske godine je već tu, a školarci sa nestrpljenjem očekuju prvo zvono i još jednu novu avanturu u okviru koje ih čekaju nova ...
30.
Jul.
Blog
Polazak u prvi razred — samo prvi u nizu ciljeva koji ste vi i vaše dete zajedno postigli! Taj uzbudljivi period pripreme, vreme puno učenja i p...
10.
Jun.
Blog
Imamo sjajne vesti - Uskoro stižemo u Deksiko! Sa velikim uzbuđenjem vam najavljujemo da u Deksiko prodavnice i online shop uskoro stiže brend koji je ...
21.
May.
Blog
Sećate li se uzbuđenja kada ste dobili svoj prvi bicikl ili kolica na pedale? Sada zamislite kako se osećaju vaši mališani kada dobiju svoj prv...
20.
May.
Blog
Ukoliko se odlučite da svom mališanu za rođendan ili Novu godinu poklonite automobil na akumulator, odabir ova vrste igračke može biti uzbudljiv, ali ...
19.
May.
Blog
Kupovina dečijeg automobila na akumulator može biti izvor velike radosti za vaše dete, ali kako bi ovo vozilo trajalo i pružalo sigurnu i bezbednu raz...
16.
May.
Blog
Po prirodi deca su neustrašiva i žude za uzbuđenjima. U svetu punom pravila koja se tiči sigurnosti i bezbednosti tobogan predstavlja mesto na kome de...
15.
May.
Blog
I dok je većina roditelja navikla da gleda svoje mališane kako se spuštaju niz tobogan ima i onih koji puštaju svoju decu da se penju na...