%
×
ELFI MAGIČNA NEPROSIPAJUĆA ŠOLJA TRENDY BABY, 360 ML
ELFI

ELFI MAGIČNA NEPROSIPAJUĆA ŠOLJA TRENDY BABY, 360 ML

Šifra artikla: JA78
Elfi magična neprosipajuća šolja TRENDY BABY, omogućava sigurno ispijanje tečnosti bilo gde na obodu šolje, uz pomoć silikonskog dela koji se pomera (spušta i podiže) kada je dete koristi. Silikonski deo se automatski vraća u prvobitni položaj čim dete prestane da pije. Lako se rasklapa, pere i sklapa – nema delova teško pristupačnih za održavanje. Postolje omogućava stabilnost šolje, a poklopac osigurava bolju higijenu. Preporučeno od strane stomatologa – omogućava pravilan oralni razvoj. Pomaže deci pri odvikavanju od flašice i prelasku na korišćenje šolje. Odvrnite centralni ventil, naspite tečnost u šolju i vratite ventil u prvobitno stanje. Dete može da pije bilo gde duž ivice šolje – jednostavno treba da blago nakrene šolju, prinese ivicu usnama i aktivira sistem – silikon, koji se od plastičnog dela odvaja laganim pokretom usana i omogućava tečnosti da cirkuliše. Tečnost iz unutrašnjošti šolje prolazi kroz specijalno dizajnirane kanale sve dok dete drži usne na ivici i pokretima povlači tečnost. Čim udalji šolju od usana, silikonski deo se vraća u prvobitni položaj kako bi onemogućio prolivanje tečnosti. Elfi Magična šolja je napravljena od laboratirijski testiranih i sigurnih materijala: postojane plastike (PE – polietilen i ABS) i silikona. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sirovinski sastav: postojana plastika (PE – polietilen i ABS) i silikon Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o. Čačak

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

Uz kupovinu bebi opreme čija je vrednost minimum 35.000 dinara, ostvarujete mogućnost za kupovinu plišanog mede veličine 1 metra za samo 1 dinar!

 

Izaberite proizvode u vrednosti od najmanje 35.000 dinara i dodajte plišanog medu u korpu (u polju za napomenu upišite u kojoj boji želite medu).

Cena plišanog mede će se unutar korpe automatski smanjiti na 1 dinar.

 

Akcija traje od 23. septembra do 23. oktobra, u odabranim prodavnicama (Ava Shopping Park, Baby Rakovica, TC Delta Niš, TC Galerija, TC Rajićeva, TC Promenada, TC BIG Fashion Beograd, TC Stadion, TC Ušće, Roda Kragujevac, TC Delta City Beograd) kao i za onlajn porudžbine kreiranje putem sajta www.dexy.co.rs.

839,00 RSD
746,71 RSD
664,57 RSD
Ušteda: 174,43 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Karakteristika Vrednost
Kategorija Čaše, šolje, flaše za vodu
Težina specifikacija 0 kg
Brend ELFI
Uzrast 6+ meseci
Kategorija CASE

Slični proizvodi

ELFI MAGIČNA NEPROSIPAJUĆA ŠOLJA TRENDY BABY, 360 ML
ELFI MAGIČNA NEPROSIPAJUĆA ŠOLJA TRENDY BABY, 360 ML
Čaše, šolje, flaše za vodu
664,57
Izaberi količinu
2
1