%
×
DRUSTVENA IGRA DRVENA KULA GABBYS DOLLHOUSE
Dexy Co društvene igre

DRUSTVENA IGRA DRVENA KULA GABBYS DOLLHOUSE

Šifra artikla: SN6066778
ŠARENI DRVENI BLOKOVI: Ova igra za decu ima 48 komada drveta u zelenoj, plavoj i roze boji sa motivima Gabine kućice za lutke. Bacite kockicu da biste odredili boju i uklonili blok te boje sa tornja. NEMOJTE GA OBRATI: Izgradite toranj, ali nemojte biti taj koji ce ga naterati da padne ili se igra završava. Budite poslednji igrač koji je uspešno uklonio blok pre nego što toranj padne da biste pobedili u ovoj porodičnoj igri za 2 ili više igrača. VAŠI OMILJENE MAČKICE: Ova igra za devojčice i dečake sadrži vaše omiljene drugare: Gabi i mace. Isprobajte ovu zabavnu igru i odigrajte partiju sa svim članovima porodice i drugarima. Uključuje 48 komada drvenih slagalica, 1 kockicu, 1 list sa uputstvima

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

1.599,00 RSD
1.423,12 RSD
1.266,58 RSD
Ušteda: 332,42 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
ŠARENI DRVENI BLOKOVI: Ova igra za decu ima 48 komada drveta u zelenoj, plavoj i roze boji sa motivima Gabine kućice za lutke. Bacite kockicu da biste odredili boju i uklonili blok te boje sa tornja.
NEMOJTE GA OBRATI: Izgradite toranj, ali nemojte biti taj koji ce ga naterati da padne ili se igra završava. Budite poslednji igrač koji je uspešno uklonio blok pre nego što toranj padne da biste pobedili u ovoj porodičnoj igri za 2 ili više igrača.
VAŠI OMILJENE MAČKICE: Ova igra za devojčice i dečake sadrži vaše omiljene drugare: Gabi i mace. Isprobajte ovu zabavnu igru i odigrajte partiju sa svim članovima porodice i drugarima.

Uključuje 48 komada drvenih slagalica, 1 kockicu, 1 list sa uputstvima
Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre i puzle
Težina specifikacija 0 kg
Brend Dexy Co društvene igre
Pol univerzalno
Uzrast 4-6 godina
Kategorija DRUŠTVENE IGRE I PUZZLE

Slični proizvodi

DRUSTVENA IGRA DRVENA KULA GABBYS DOLLHOUSE
DRUSTVENA IGRA DRVENA KULA GABBYS DOLLHOUSE
Društvene igre i puzle
1.266,58
Izaberi količinu
2
1