%
×
SPIN MASTER JUMBO TOWER PAW PATROL  DRUSTVENA IGRA
Dexy Co društvene igre

SPIN MASTER JUMBO TOWER PAW PATROL DRUSTVENA IGRA

Šifra artikla: SN6066828
ŠARENI DRVENI BLOKOVI: Ova igra za decu ima 48 komada drveta u crvenoj, plavoj i žutoj samotivima Patrolnih Šapa. Bacite kockicu da biste odredili boju i uklonili blok te boje sa tornja. NEMOJTE GA OBRATI: Izgradite toranj, ali nemojte biti taj koji c´e ga naterati da padne ili se igra završava. Budite poslednji igrač koji je uspešno uklonio blok pre nego što toranj padne da biste pobedili u ovoj porodičnoj igri za 2 ili više igrača. VAŠI OMILJENE ŠAPICE: Ova igra za devojčice i dečake sadrži vaše omiljene štence uključujuc´i Chase, Skaj i druge. Ako se vaša deca ne mogu zasititi svojih dečijih igračaka patrolnih šapa, isprobajte ovu zabavnu igru Uključuje 48 komada drvenih slagalica, 1 kockicu, 1 list sa uputstvima

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

1.599,00 RSD
1.423,12 RSD
1.266,58 RSD
Ušteda: 332,42 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
ŠARENI DRVENI BLOKOVI: Ova igra za decu ima 48 komada drveta u crvenoj, plavoj i žutoj samotivima Patrolnih Šapa. Bacite kockicu da biste odredili boju i uklonili blok te boje sa tornja.
NEMOJTE GA OBRATI: Izgradite toranj, ali nemojte biti taj koji c´e ga naterati da padne ili se igra završava. Budite poslednji igrač koji je uspešno uklonio blok pre nego što toranj padne da biste pobedili u ovoj porodičnoj igri za 2 ili više igrača.
VAŠI OMILJENE ŠAPICE: Ova igra za devojčice i dečake sadrži vaše omiljene štence uključujuc´i Chase, Skaj i druge. Ako se vaša deca ne mogu zasititi svojih dečijih igračaka patrolnih šapa, isprobajte ovu zabavnu igru

Uključuje 48 komada drvenih slagalica, 1 kockicu, 1 list sa uputstvima
Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre i puzle
Težina specifikacija 0 kg
Brend Dexy Co društvene igre
Pol univerzalno
Uzrast 4-6 godina
Kategorija DRUŠTVENE IGRE I PUZZLE

Slični proizvodi

SPIN MASTER JUMBO TOWER PAW PATROL  DRUSTVENA IGRA
SPIN MASTER JUMBO TOWER PAW PATROL DRUSTVENA IGRA
Društvene igre i puzle
1.266,58
Izaberi količinu
2
1