%
×
DRUŠTVENA IGRA MONOPOLY - NARUTO
GAMES DS

DRUŠTVENA IGRA MONOPOLY - NARUTO

Šifra artikla: GMMBG457
Iskusi nove trenutke sa potuno drugačijom verzijom Monopoly društvene igre - Monopoly - Naruto. Regrutujte najbolje nindže da pokažete Hokage-u da ste dorasli zadatku vođstva. Pokupite karte za obuku i misije, razvijte svoje veštine i upoznajte poznate anime heroje iz vaših omiljenih timova i sela. Kupite prostore sa vašim omiljenim likovima, uključujuc´i Tsunade, Kakashi i Hinata, a zatim ih poboljšajte onigirima i činijama za nudle da biste svojim protivnicima naplatili više stanarine. Samo kupovinom svakog mesta na tabli i bankrotom svojih protivnika dokazac´ete svoju vrednost Hokage-u, u ovom uzbudljivom novom izdanju klasične igre trgovanja imovinom. Uzrast: 8+ Broj igrača: 2-6 Trajanje igre: 60-180 minuta Igra je na engleskom jeziku
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pomoć
Iskusi nove trenutke sa potuno drugačijom verzijom Monopoly društvene igre - Monopoly - Naruto.
Regrutujte najbolje nindže da pokažete Hokage-u da ste dorasli zadatku vođstva.
Pokupite karte za obuku i misije, razvijte svoje veštine i upoznajte poznate anime heroje iz vaših omiljenih timova i sela.
Kupite prostore sa vašim omiljenim likovima, uključujuc´i Tsunade, Kakashi i Hinata, a zatim ih poboljšajte onigirima i činijama za nudle da biste svojim protivnicima naplatili više stanarine.
Samo kupovinom svakog mesta na tabli i bankrotom svojih protivnika dokazac´ete svoju vrednost Hokage-u, u ovom uzbudljivom novom izdanju klasične igre trgovanja imovinom.


Uzrast: 8+
Broj igrača: 2-6
Trajanje igre: 60-180 minuta
Igra je na engleskom jeziku
Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Težina specifikacija 0 kg
Brend GAMES DS
Pol univerzalno
Uzrast svi uzrasti
Kategorija DRUŠTVENE IGRE

Slični proizvodi