%
×
PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
PINO

PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)

Šifra artikla: JA4098-3
Drugare-voćkice je izmaštao i za Pino igračke kreirao DUŠAN PAVLIĆ, poznati ilustrator knjiga za decu. Za učenje i razvoj socijalizacije – igrajte Pino Domine Voće! vežbe opažanja, logičkog zaključivanja i povezivanja učenje boja učenje vrsta voća razvoj koncentracije razvoj socijalizacije dugotrajnost kvalitetno drvo, fina obrada prijatne, netoksične boje 28 elemenata Kako da najbrže i najlakše naučite dete osnovnim vrstama voća? – kroz igru sa Pino Dominama. Zato što se kroz igru najbolje uči.  Igrajući Pino Domine Voće, dete uči kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom aktivno razmišlja i vežba svoje mentalne veštine: opažanje, logičko povezivanje i klasifikaciju. Kao društvena igra, ona pruža druženje, razgovor, smeh, zabavu i razne situacije koje značajno doprinose razvoju socijalizacije. Uz Pino Domine Voće dete može steći sigurnost i postati otvorenije, ali i naučiti da gubi i prihvata poraz. Ovo je igračka koja se kupuje jednom i traje dugo, zabavljajući kroz godine više generacija dece. Igra Domine spada u red klasičnih igara, kako za decu tako i za odrasle, a ta činjenica doprinosti kvalitetu i smislu ove igračke. Tradicionalne vrednosti društvene igre Domine, kreativno i maštovito su prikazane u Pino Dominama Voće, u kojima može uživati i vaše dete. Sirovinski sastav: drvo, papir, lepak Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o. Čačak Zemlja porekla: Kina

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

1.169,00 RSD
1.040,41 RSD
925,97 RSD
Ušteda: 243,03 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Drugare-voćkice je izmaštao i za Pino igračke kreirao DUŠAN PAVLIĆ, poznati ilustrator knjiga za decu.

Za učenje i razvoj socijalizacije – igrajte Pino Domine Voće!

vežbe opažanja, logičkog zaključivanja i povezivanja
učenje boja
učenje vrsta voća
razvoj koncentracije
razvoj socijalizacije
dugotrajnost
kvalitetno drvo, fina obrada
prijatne, netoksične boje
28 elemenata
Kako da najbrže i najlakše naučite dete osnovnim vrstama voća? – kroz igru sa Pino Dominama. Zato što se kroz igru najbolje uči. 

Igrajući Pino Domine Voće, dete uči kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom aktivno razmišlja i vežba svoje mentalne veštine: opažanje, logičko povezivanje i klasifikaciju.

Kao društvena igra, ona pruža druženje, razgovor, smeh, zabavu i razne situacije koje značajno doprinose razvoju socijalizacije. Uz Pino Domine Voće dete može steći sigurnost i postati otvorenije, ali i naučiti da gubi i prihvata poraz.

Ovo je igračka koja se kupuje jednom i traje dugo, zabavljajući kroz godine više generacija dece.

Igra Domine spada u red klasičnih igara, kako za decu tako i za odrasle, a ta činjenica doprinosti kvalitetu i smislu ove igračke. Tradicionalne vrednosti društvene igre Domine, kreativno i maštovito su prikazane u Pino Dominama Voće, u kojima može uživati i vaše dete.

Sirovinski sastav: drvo, papir, lepak

Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o. Čačak
Zemlja porekla: Kina
Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Težina specifikacija 0 kg
Brend PINO
Pol univerzalno
Uzrast 4-6 godina
Kategorija DRUŠTVENE IGRE

Slični proizvodi

PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
PINO DOMINE VOCE (28 KOMADA)
Društvene igre
925,97
Izaberi količinu
2
1