%
×
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO®

LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE

Šifra artikla: LE43244
Obožavaoci Frozen-a i deca od 6 i više godina mogu beskrajno da se igraju sa ovom detaljnom LEGO Disney Frozen Elsa's Ice Palace (43244). U setu ćete pronaći 3-spratni ledeni zamak sa pokretnim podom koji otvara magična vrata, luster koji pada, 2 spavaće sobe, Elzinu radnu sobu sa ledenim kristalima, balkon i sanke koje se mogu sagraditi. Ovaj set takođe uključuje LEGO Dizney figure Elze, Ane i Kristofa i LEGO Dizny figuru sneška Olafa, kao i figuru bebe irvasa. Ovaj set je zabavan Diznijev poklon koji pomaže deci da podignu samopouzdanje. Lako ga je poneti sa sobom bilo gde i može se dodati drugim LEGO setovima za građenje i LEGO Dizney figurama (prodaju se zasebno) u kolekciji. Deca takođe dobijaju jednostavno i intuitivno iskustvo gradnje pomoću aplikacije LEGO Builder. Ovo im omogućava da zumiraju i rotiraju modele u 3D, čuvaju skupove i prate njihov napredak. Uzrast: 6+ Sadrži: 630 delova i 3 minifigure Materijal: plastika Dimenzije: 36 cm x 27 cm x 14 cm Uvoznik: Dexy Co

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

13.899,00 RSD
12.370,12 RSD
11.009,40 RSD
Ušteda: 2.889,60 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Obožavaoci Frozen-a i deca od 6 i više godina mogu beskrajno da se igraju sa ovom detaljnom LEGO Disney Frozen Elsa\\'s Ice Palace (43244).
U setu ćete pronaći 3-spratni ledeni zamak sa pokretnim podom koji otvara magična vrata, luster koji pada, 2 spavaće sobe, Elzinu radnu sobu sa ledenim kristalima, balkon i sanke koje se mogu sagraditi.
Ovaj set takođe uključuje LEGO Dizney figure Elze, Ane i Kristofa i LEGO Dizny figuru sneška Olafa, kao i figuru bebe irvasa.
Ovaj set je zabavan Diznijev poklon koji pomaže deci da podignu samopouzdanje.
Lako ga je poneti sa sobom bilo gde i može se dodati drugim LEGO setovima za građenje i LEGO Dizney figurama (prodaju se zasebno) u kolekciji.
Deca takođe dobijaju jednostavno i intuitivno iskustvo gradnje pomoću aplikacije LEGO Builder.
Ovo im omogućava da zumiraju i rotiraju modele u 3D, čuvaju skupove i prate njihov napredak.

Uzrast: 6+
Sadrži: 630 delova i 3 minifigure
Materijal: plastika
Dimenzije: 36 cm x 27 cm x 14 cm
Uvoznik: Dexy Co
Karakteristika Vrednost
Kategorija LEGO® Disney Princess
Težina specifikacija 0 kg
Brend LEGO®
Pol devojčice
Uzrast 4-6 godina
Kategorija LEGO DISNEY PRINCESS

Slični proizvodi

LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO DISNEY ELSAS ICE PALACE
LEGO® Disney Princess
11.009,40
Izaberi količinu
2
1