%
×
ELFI HIGIJENSKI TERMOS ZA FLAŠICU
ELFI

ELFI HIGIJENSKI TERMOS ZA FLAŠICU

Šifra artikla: JA74
Elfi Termos za flašice za bebe – čuva temperaturu sadržaja flašice u šetnji, na putovanju. Praktičan i lak sa simpatičnog dezena za devojičice i dečake, napravljen od postojane plastike i izolacionog materijala – stiropora. Stiropor je obavijen belom higijenskom plastikom, što olakšava higijenu (lako se održava, može da se briše). Ručka omogućava jednostavno kačenje termosa na kolica i druga dostupna mesta. Jednostavno se održava vodom, blagim deterdžentom i suvom, pamučnom tkaninom. Prečnik otvora je 8 cm. Korisne informacije: - termos je namenjen čuvanju temperature sadržaja flašice u intervalu od nekoliko časova; - temperatura sadržaja flašice u termosu se može ohladiti ili ugrejati, jer termos nije hermetički, niti napravljen od metala; - hlađenje/grejanje sadržaja flašice zavisi od više faktora: vrste flašice, gustine sadržaja tečnosti, početne temperature tečnosti, otvaranja termosa pre korišćenja flašice, spoljne temperature; - testiranjem je uvrđeno da se voda temperature od 50 C za sat vremena na sobnoj temperaturi spusti na 38 C. Preporuka: U termos uvek stavite flašicu sa toplijim/hladnijim sadržajem nego što je potreban za korišćenje; Ne otvarajte termos pre korišćenja flašice; Ukoliko je moguće, držite termos u torbi, zaštićen od jake hladnoće ili toplote. Sirovinski sastav: postojana plastika, PVC i stiropor. Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o. Čačak Zemlja porekla: Kina

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

Uz kupovinu bebi opreme čija je vrednost minimum 35.000 dinara, ostvarujete mogućnost za kupovinu plišanog mede veličine 1 metra za samo 1 dinar!

 

Izaberite proizvode u vrednosti od najmanje 35.000 dinara i dodajte plišanog medu u korpu (u polju za napomenu upišite u kojoj boji želite medu).

Cena plišanog mede će se unutar korpe automatski smanjiti na 1 dinar.

 

Akcija traje od 23. septembra do 23. oktobra, u odabranim prodavnicama (Ava Shopping Park, Baby Rakovica, TC Delta Niš, TC Galerija, TC Rajićeva, TC Promenada, TC BIG Fashion Beograd, TC Stadion, TC Ušće, Roda Kragujevac, TC Delta City Beograd) kao i za onlajn porudžbine kreiranje putem sajta www.dexy.co.rs.

969,00 RSD
862,42 RSD
767,56 RSD
Ušteda: 201,44 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Karakteristika Vrednost
Kategorija Termosi
Težina specifikacija 0 kg
Brend ELFI
Uzrast 0+ meseci
Kategorija TERMOSI

Slični proizvodi

ELFI HIGIJENSKI TERMOS ZA FLAŠICU
ELFI HIGIJENSKI TERMOS ZA FLAŠICU
Termosi
767,56
Izaberi količinu
2
1