%
×
HEX BOT GECKO
HEX BOTS

HEX BOT GECKO

Šifra artikla: SN6070281
Iznenadite prijatelje i porodicu pomoc´u HEX Gecka! Ovaj hiperrealističan robot igračka gušter garantovano c´e uplašiti svakoga ko se plaši jezivih puzavih insekata ili buba! Gledajte kako vaš gekon juri po podu i penje se po zidovima, baš kao pravi gekon! Daljinski upravljač sa punom funkcijom omoguc´ava intuitivnu igru jer možete da ga kontrolišete onako kako želite, a LED svetlec´e oči čine da se Vall Cravler Gecko ističe u mraku! Telo je od tvrde plastike, sa silikonom za udove i rep! Ove RC igračke za dečake dolaze sa dometom od 25 stopa (8 m) i 1 USB kabl je uključen tako da se možete beskrajno zabavljati sa igračkama za puzanje HEKS BOTS! Potrebne su 2 AAA baterije koje nisu uključene. Ovi roboti za dečake su neophodni za vašu kolekciju kul igračaka za dečake od 6-8 godina. Izgradite svoju kolekciju figurica igračaka i setova za igru, igračaka za izgradnju, STEM igračaka, RC automobila i borbenih igara sa HEKS BOTS robotikom! KRETANJE PUZE PO ZIDU: Gledajte jezivo puzec´e kretanje igračke robota Vallcravler dok ona puzi po podu i penje se uz zidove, baš kao pravi gekon! Uplašite svoju porodicu i prijatelje pokretom poput života! DALJINSKI UPRAVLJAČ SA PUNOM FUNKCIJOM: Daljinski upravljač koji se lako koristi omoguc´ava intuitivnu igru jer korisnici mogu da kontrolišu do 25 stopa (8 m) i da se krec´u u svim pravcima. REALNI DIZAJN: Ova svetlec´a igračka dolazi sa LED očima koje se mogu videti u mraku, zelenim silikonskim repom i udovima, i crnim plastičnim telom, za realističan, zabavan dizajn koji c´e sigurno odvratiti vaše prijatelje! USB BATERIJA: 1 USB kabl za punjenje vašeg Gecko-a je uključen tako da se možete beskrajno zabavljati sa ovom igračkom za puzanje HEKS BOTS! Za daljinski upravljač potrebne su 2 AAA baterije (nisu uključene)

Slavimo i častimo - 11+11% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA!

Naša onlajn prodavnica slavi 11. rođendan i zato te častimo sa 11+11% popusta na sve, uz besplatnu dostavu!  Igračke, bebi oprema, odeća, obuća, knjige, pa čak i Yoyoso program – sve je na popustu!

Akcija traje od 4. do 6. oktobra i važi isključivo za onlajn porudžbine. Popust se ne primenjuje na proizvode koji su već na akciji, patofne, gumene čizme, nehodajuću obuću i Okaidi asortiman.

 Slavi s nama i iskoristi dupli popust na www.dexy.co.rs!

 

4.699,00 RSD
4.182,11 RSD
3.722,08 RSD
Ušteda: 976,92 RSD
Obavesti me o sniženju
Akcija važi još
dana sati minuta sekundi
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Iznenadite prijatelje i porodicu pomoc´u HEX Gecka! Ovaj hiperrealističan robot igračka gušter garantovano c´e uplašiti svakoga ko se plaši jezivih puzavih insekata ili buba! Gledajte kako vaš gekon juri po podu i penje se po zidovima, baš kao pravi gekon! Daljinski upravljač sa punom funkcijom omoguc´ava intuitivnu igru jer možete da ga kontrolišete onako kako želite, a LED svetlec´e oči čine da se Vall Cravler Gecko ističe u mraku! Telo je od tvrde plastike, sa silikonom za udove i rep! Ove RC igračke za dečake dolaze sa dometom od 25 stopa (8 m) i 1 USB kabl je uključen tako da se možete beskrajno zabavljati sa igračkama za puzanje HEKS BOTS! Potrebne su 2 AAA baterije koje nisu uključene. Ovi roboti za dečake su neophodni za vašu kolekciju kul igračaka za dečake od 6-8 godina. Izgradite svoju kolekciju figurica igračaka i setova za igru, igračaka za izgradnju, STEM igračaka, RC automobila i borbenih igara sa HEKS BOTS robotikom!
KRETANJE PUZE PO ZIDU: Gledajte jezivo puzec´e kretanje igračke robota Vallcravler dok ona puzi po podu i penje se uz zidove, baš kao pravi gekon! Uplašite svoju porodicu i prijatelje pokretom poput života!

DALJINSKI UPRAVLJAČ SA PUNOM FUNKCIJOM: Daljinski upravljač koji se lako koristi omoguc´ava intuitivnu igru jer korisnici mogu da kontrolišu do 25 stopa (8 m) i da se krec´u u svim pravcima.
REALNI DIZAJN: Ova svetlec´a igračka dolazi sa LED očima koje se mogu videti u mraku, zelenim silikonskim repom i udovima, i crnim plastičnim telom, za realističan, zabavan dizajn koji c´e sigurno odvratiti vaše prijatelje!
USB BATERIJA: 1 USB kabl za punjenje vašeg Gecko-a je uključen tako da se možete beskrajno zabavljati sa ovom igračkom za puzanje HEKS BOTS! Za daljinski upravljač potrebne su 2 AAA baterije (nisu uključene)
Karakteristika Vrednost
Kategorija Vozila na daljinski
Težina specifikacija 0 kg
Brend HEX BOTS
Pol univerzalno
Uzrast 4-6 godina
Kategorija Vozila na daljinski

Slični proizvodi

HEX BOT GECKO
HEX BOT GECKO
Vozila na daljinski
3.722,08
Izaberi količinu
2
1